Beveiligingssystemen

We leven in een maatschappij waarin, helaas, alles beveiligd moet worden. Hier tegenover staat dat de mogelijkheden om te beveiligen momenteel eindeloos lijken. Niet alleen voor externe bedreigingen, maar ook voor interne risicofactoren. Beiden vragen om een andere oplossing en een ander beveiligingssysteem of combinatie van beveiligingssystemen.

De beveiliging van de buitenkant van een pand of terrein vraagt minder discrete oplossingen dan de beveiliging aan de binnenkant van een pand. Camera’s aan de buitenkant van uw pand hebben een afschrikkende werking, net als optische signaalgevers.

Niet alleen voor externe, maar ook voor interne risico’s.

Inbraakbeveiliging kan in vele vormen en maten. De juiste inbraakbeveiliging werkt preventief en/of afschrikkend en kan daarmee een heleboel zorgen en schade voorkomen. Elektrotechniek Schuurmans heeft de nodige ervaring en expertise om u over (inbraak)beveiliging te adviseren. Wij kunnen helaas niet garanderen dat er nooit ingebroken wordt, wel kunnen wij er samen met u naar streven om het de ongewenste bezoekers zo moeilijk mogelijk te maken.

Interne beveiliging dient niet alleen discreet te zijn, maar ook gebruiksvriendelijk voor uw eigen medewerkers en gewenste gasten. Denkbare oplossingen zijn biometrische beveiliging, interne toegangsbeveiliging en audiovisuele signaleringen.