Elektrotechniek

Elektrotechniek neemt een steeds voornamere plaats in binnen bedrijven en woningen. Wie ooit met een stroomstoring geconfronteerd is geweest zal dat beamen. We zijn in ons dagelijks handelen sterk afhankelijk van de continuïteit op dit gebied.


Elektrotechniek Schuurmans weet dat als geen ander en handelt daarnaar. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met elektrotechniek in alle toepassingsgebieden: nieuwbouw en renovatie, woningen, winkels en bedrijven. We bieden hier onze uitgebreide dienstverlening, maar ook alle elektrotechnische materialen tegen sterk concurrerende prijzen. Of het nu gaat om kosten/baten-berekeningen in energiebesparende systemen, lichtplannen, installatie van binnen- en buitenverlichting, noodverlichting of onderhoud,het is zonder meer de moeite waard bij Elektrotechniek Schuurmans uw licht op te steken.

De elektronica achter de automatisering van processystemen is voor veel bedrijven de achilleshiel van het productieproces. Daarom vraagt u bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van deze omvangrijke besturingssystemen om expertise, ervaring en betrouwbaarheid. De risico’s op systeemuitval moeten immers geminimaliseerd worden, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Elektrotechniek Schuurmans staat daarin naast u. Onze adviseurs, tekenaars en monteurs werken als een hecht team aan uw installaties. Uw sterk- en zwakstroominstallaties en intelligente ‘EIB’-installaties zijn hun zorg en daarmee niet meer de uwe. Het volledige traject van een eerste advies tot aan periodieke inspecties en onderhoud kunt u in onze handen leggen. Schuurmans is een echte specialist in elektrotechniek. Maar we zijn even zo goed uw raadgever en installateur op het gebied van telematica en beveiligingssystemen.

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Deze dient automatisch in werking te treden zodra de netspanning uitvalt of onderbroken wordt. Dankzij een goede, uitgedachte vluchtroute zijn uw medewerkers, bezoekers en of klanten in staat om snel, veilig en zonder paniek de uitgang te vinden.

Projecten worden door Elektrotechniek Schuurmans zelf uitgevoerd en wordt hierbij eventueel bijgestaan door gespecialiseerde en erkende partners.

Dit zijn de disciplines waarin we werkzaam zijn:

  • Seriële woningbouw
  • Luxe woningbouw
  • Utiliteit en bedrijfspanden
  • Industriële installaties
  • Renovatie